Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Najam Vikendica Okolica Zagreba

Najam Vikendica Okolica Zagreba

Vikendica je tlocrtne veličine 31m2, a sastoji se od prizemlja u kojem je kuhinja i dnevni boravak. Vikendica uki i sofi se nalazi u pravom planinskom ambijentu vikend naselja treske na kopaoniku.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Idealna za odmor i uzivanje. Prodaja i iznajmljivanje nekretnina za odmor.

Kuca Za Odmor Zagreb Zabok Hrvatska Ccc144 Novasol
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.novasol.hr/smjestaj/hrvatska/kontinentalna-hrvatska/kuca-za-odmor-zagreb-zabok-ccc144
Prodaje se simpatična vikendica u dobrodolu udaljenom 15 kilometara od zagreba. U prizemlju se nalazi dnevni boravak i velika smočnica, na prvom katu dnevni boravak i soba i balkon te je potkrovlje jedna prostorija. Vikendica ima 48m², 2 sobe, kuhinju, kupatilo, podrum, plac 3,80.

Najam vile miletić podrazumeva iznajmljivanje celokupne kuće koja je idealna za smeštaj do 6 osoba.

Nalazi se na 40min vožnje od zagreba i 40min do mora, u seoskom ambijentu u mjesto prilišće. Opatija okolica, 12 km od mora, 800 m2 poljoprivrednog zemljišta, prilaz autom, ravno s 20 zasađenih voćaka, potpuno namještena drvena koliba s nadstrešnicom i kaminom, okruženo šumom, čisto vlasništvo, prodajem. Pregledajte našu ponudu kuća za najam prema lokaciji i tipu kuća i obratite nam se s punim povjerenjem!

Najam cijele kuće je 218 eura. Provalio u 35 vikendica na području novog zagreba iz kojih je krao alat, alkoholna pića i umjetničke slike. Prodaje se vikendica na lampov bregu sa prekrasnim pogledom na okolne brege.

Vikendica Zagreb Okolica Rostilj 04 Medovita Pcelarstvo
cijeli clanak posjetite ovdje: http://medovita.com/turizam/najam-kuce-zagreb-okolica/vikendica-zagreb-okolica-rostilj-04/
Novu godinu sretna nova godina 2021 gif noćni vlak za lisabon novčana naknada za nezaposlene 2019 npk 7 20 30 novogodišnje čestitke za novu godinu u stihovima nutribullet recepti za dnevni najam kuce zagreb okolica green zelina sulinec medovita pcelarstvo. U vikendici su priključene struja i voda. Pozicionirana je na 1600 m nadmorske visine okružena gustim četinarima i borovnicama.

Prekrasna mala vikendica, idealna za obiteljski odmor ili za društvo do 6 osoba.

Nudimo vam dan proveden na prelijepoj kučici u šestinama. Sastoji se od suterena i prizemlja. Godine, a se sastoji od prizemlja, prvog kata i potkrovlja.

Najam vile miletić podrazumeva iznajmljivanje celokupne kuće koja je idealna za smeštaj do 6 osoba. Sastoji se od suterena i prizemlja. Pregledajte našu ponudu kuća za najam prema lokaciji i tipu kuća i obratite nam se s punim povjerenjem!

Vikendica Zagreb Okolica Rostilj 04 Medovita Pcelarstvo
cijeli clanak posjetite ovdje: http://medovita.com/turizam/najam-kuce-zagreb-okolica/vikendica-zagreb-okolica-rostilj-04/
Prekrasna mala vikendica, idealna za obiteljski odmor ili za društvo do 6 osoba. Jedinice se mogu i zasebno unajmiti, a veća stoji 80 eura, dok su dvije manje svaka po 65 eura. Vikendica uki i sofi se nalazi u pravom planinskom ambijentu vikend naselja treske na kopaoniku.

Najam cijele kuće je 218 eura.

Pozicionirana je na 1600 m nadmorske visine okružena gustim četinarima i borovnicama. Sastoji se od suterena i prizemlja. Jedinice se mogu i zasebno unajmiti, a veća stoji 80 eura, dok su dvije manje svaka po 65 eura.

Posting Komentar untuk "Najam Vikendica Okolica Zagreba"