Purica S Mlincima Recept
Purica S Mlincima Recept
Purica je ispečena za dva i pol, tri sata, a to provjerite zabadajući vilicu u bijelo meso: 1 purica 2 glavice crvenog luka 1 stapka celera pola jabuke 2 do 3 mrkve 1/2 litre pilećeg temeljca 200 ml bijelog vina maslinovo ulje bosiljak, ružmarin i drugi začini po želji sol, papar.
Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci
Ako vilica ulazi lagano, purica je pečena. Ostavite ih nekoliko minuta u posudi da omekšaju (ne previše) i zatim ih dobro ocijedite. Mlince je također moguće kupiti i gotove.
3kg 2 glavice luka svinjska mast sol 500g mlinaca ,1606.html видео božićna purica s mlincima by špiček канала spar dobar tek. Purica s mlincima tradicionalno se jede za blagdane ili obiteljske ručkove. Recept i priprema iz domaće kuharice.
Ovo se jelo tradicionalno priprema diljem lijepe naše za božićni ručak i zato je jako važno ne napraviti pogrešne korake kako meso ne bi ispalo suho, a mlinci gnjecavi.
Mlince je također moguće kupiti i gotove. Ukoliko koristite kupovne mlince, razlomite ih na manje komade, stavite u veće cjedilo i prelite velikom količinom ključale vode. Odlučite li se pripremiti puricu s mlincima možemo vam.
Većina hrvata za božićni ručak uz obaveznu domaću juhicu, peče puricu i servira je s mlincima i uz salatu. Ako vilica ulazi lagano, purica je pečena. Puno je prodavača domaćih mlinaca, ali nisu svi dobri.
Isproban,odličan recept i purica s mlincima,naravno. Zatim ih ocijedite i stavite u tepsiju u kojoj je sok od pećenja purice. Nakon što se purica ispeće izvadite ju iz tepsije a sok ne bacajte.
Purica je ispečena za dva i pol, tri sata, a to provjerite zabadajući vilicu u bijelo meso:
Zapravo jedno od onih jela koje , poput dalmatinske pašticade. Okusom zadovoljava sve prohtjeve gurmana. Možemo primjetiti da se radi o životinji čije meso nije popularno samo u ovim krajevima nego i mlinci su s vremenom uspješno zamijenili krumpir i neki ih danas prakticiraju umjesto krumpira.
Purica s mlincima tradicionalno se jede za blagdane ili obiteljske ručkove. Puricu dobro operite, posušite, posolite sa unutarnje i vanjske strane,stavite je na rešetku od pećnice i sve zajedno stavite na pleh za pečenjekako vežite kuharskom špagom purici noge kako bi purica zadržala lijepi oblik. 1 purica 1/2 kg mlinaca mast ili uljesol način pripreme:
Poslije toga pečenje isjeći, složiti na tanjir za meso i obložiti mlincima. Purica se u kontitnentalnoj hrvatskoj uglavnom poslužuje s mlincima. (ako potopite mlince u ključalu vodu, mogli bi se previše raskuhati.)
Piletina, ostala perad internacionalna jela google+ account.
Purica se peče od 2 do 3 sata, ovisno o jačini pećnice. Puricu dobro operite, posušite, posolite sa unutarnje i vanjske strane,stavite je na rešetku od pećnice i sve zajedno stavite na pleh za pečenjekako vežite kuharskom špagom purici noge kako bi purica zadržala lijepi oblik. Puricu operite i dobro posolite te je pecite u pećnici na umjerenoj vatri dolijevajuci vodu.
Posting Komentar untuk "Purica S Mlincima Recept"