Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Vedran Corluka I Franka Batelic

Vedran Corluka I Franka Batelic

Na imanju, koje se proteže na 120 000 četvornih metara, gosti su uživali u istarskim specijalitetima, a među njima bili su i pjevač toni cetinski koji ih je zabavljao na. Elizabeti u balama, mladenkinom rodnom mjestu.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Franka batelić i vedran ćorluka s psom oscarom. Nakon šest godina veze naš nogometni reprezentativac i lijepa pjevačica danas su stali pred oltar. Par se vjenčao u srpnju 2018.

U Istri Su Se Vjencali Franka Batelic I Vedran Corluka
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.journal.hr/blogovi/journal-vjencanja/franka-batelic-vedran-corluka-vjencanje/
Naime, maleni viktor, sin popularne glazbenice i. Pjevačica franka batelić pohvalila se radosnom viješću svojim obožavateljima i javnosti te otkrila da ona i suprug vedran ćorluka očekuju prinovu. Celebrating @mateokovacic8 and @izabelandrijanic ️ all the best to the lovely couple!

Maleni je danas stigao na svijet, a roditelji su ga odlučili nazvati viktor.

Vedran i franka upoznali su se na slavnom zrću krajem lipnja 2012. Franka je za najvažniji dan odabrala. Godišnjica braka pogledajte dirljive poruke koje su razmijenili vedran ćorluka i franka batelić.

Vedran ćorluka i franka batelić na zrću su, naime, uhvaćeni u kasnonoćnom druženju i poljupcima, pa njihova dosad dobro čuvana veza, očito više nije tajna. Otputovali su u provansu i tamošnji hotel crillon le brave, a s njima je i oskar. Godine pred obitelji i najdražim prijateljima u istarskom gradu bale.

Galerija Pogledajte Kako Franka Batelic I Vedran Corluka Pjevaju Tek Je 12 Sati Str 1 Vecernji Hr
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.vecernji.hr/showbiz/pogledajte-kako-franka-batelic-i-vedran-corluka-pjevaju-tek-je-12-sati-na-kovacicevoj-svadbi-1177306/galerija-257285?page=1
Godine bio je u centru skandala jer su hrvatski mediji pisali da je u isto vreme bio sa dve devojke, jedna od njih navodno je bila i franka. Na imanju, koje se proteže na 120 000 četvornih metara, gosti su uživali u istarskim specijalitetima, a među njima bili su i pjevač toni cetinski koji ih je zabavljao na. Klub je obnovljen i ovog ljeta slavi 10.

Klub je obnovljen i ovog ljeta slavi 10.

Vedran ćorluka i franka batelić na zrću su, naime, uhvaćeni u kasnonoćnom druženju i poljupcima, pa njihova dosad dobro čuvana veza, očito više nije tajna. Franka batelić i vedran ćorluka zablistali su na nedavnoj svadbi u motovunu.na vjenčanju bliskih prijatelja par se pojavio u svečanom izdanju, a vedran je sve obilježio i fotografijom na instagramu. Poznati nogometaš vedran ćorluka i pjevačica franka batelić danas su jedno drugome rekli sudbonosno da u istarskim balama.

Elizabeti u balama, mladenkinom rodnom mjestu. Par je s gradnjom započeo prije tri godine, a prije izgradnje na. Par se vjenčao u srpnju 2018.

News Portal Dubrovniknet Najnovije Vijesti Dubrovnik Novosti
cijeli clanak posjetite ovdje: http://old.dubrovniknet.hr/mobile/galerija.php?id=24899
Nakon šest godina veze naš nogometni reprezentativac i lijepa pjevačica danas su stali pred oltar. Franka batelić na svijet je donijela sinčića kojem je, sa. Pjevačica franka batelić (28) i njen suprug nogometaš vedran ćorluka (35) zajedno s jednogodišnjim sinom viktorom i psom oskarom preselili su u novi dom.

Franka batelić i vedran ćorluka s psom oscarom.

18:55 mladenci su izašli iz crkve. Par je s gradnjom započeo prije tri godine, a prije izgradnje na. Vjenčali se franka batelić i vedran ćorluka.

Posting Komentar untuk "Vedran Corluka I Franka Batelic"