Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Srce Na Cesti Tekst

Srce Na Cesti Tekst

A na radiju je bila ljubavna pjesma moja ruka na tvom ramenu tamo na cesti mi je ostalo srce na vrućem asfaltu. Ne znaš kako odsvirati neki od akorda pjesmi srce na cesti?

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Vozio sam prema gradu, sto. Milion kilometara od nigde, na autoputu bratstva jedinstva. Sječam se te pjesme ko jučer, u jesen 1987 sam.

Megamix Linkedin
cijeli clanak posjetite ovdje: https://ba.linkedin.com/company/megamix-d-o-o-sarajevo
Tabs and sheet music search engine. Milion kilometara od nigde, na autoputu bratstva jedinstva. Am c f c vozio sam prema gradu stodvadeset na sat am c f c nisam bio pijan, a ni napusen am c f c cist kao ruza sa suncem u ocima am c f c vozio sam prema gradu stodvadeset.

Milion kilometara od nigde, na autoputu bratstva jedinstva.

A na radiju je bila ljubavna pjesma moja ruka na tvom ramenu tamo na cesti mi je ostalo srce na vrućem asfaltu. Am c f c vozio sam prema gradu stodvadeset na sat am c f c nisam bio pijan, a ni napusen am c f c cist kao ruza sa suncem u ocima am c f c vozio sam prema gradu stodvadeset. Na radiju je bila ljubavna pjesma moja ruka na tvom ramenu.

Lyrics for srce na cesti by film. Jura stublić & filmsrce na cesti. A na radiju je bila ljubavna pjesma.

Na Morskome Plavom Zalu Jura Stublic Film Shazam
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.shazam.com/track/360391502/na-morskome-plavom-z%CC%8Calu
0 ratings0% found this document useful (0 votes). Tamo na cesti mi je ostalo srce na vrućem asfaltu. Na radiju je bila ljubavna pjesma moja ruka na tvom ramenu.

Jura stublić & filmsrce na cesti.

A na radiju je bila ljubavna pjesma moja ruka na tvom ramenu tamo na cesti mi je ostalo srce na vrućem asfaltu. Перевод текста песни srce na cesti исполнителя jura stublic: 6 259 026 просмотров • 5 июл.

G na radiju je bila ljubavna pjesma tamo na cesti mi je ostalo srce na vrucem asfaltu. Milion kilometara od nigdje na autoputu bratstva i jedinstva kod hiljadu prve rupe osjetih miris krvi i benzina. Learn srce na cesti faster with songsterr plus plan!

Hrvatski Autoklub Hak
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.hak.hr/
Tamo na cesti mi je ostalo srce na vrućem asfaltu. Vidio sam kako mases i oduzeo gas usla si u moja kola i svezala pojas na radiju je bila ljubavna pjesma moja ruka na tvom ramenu tamo na cesti mi je ostalo srce na vrucem asfaltu. Vozio сэм према gradu сто dvadeset на сб nisam био pijan ,ni napusen гробница као если вы нашли опечатку или ошибку в словах или в переводе текста песни srce na cesti, просим сообщить об этом в комментариях.

Sječam se te pjesme ko jučer, u jesen 1987 sam.

A na radiju je bila ljubavna pjesma moja ruka na tvom ramenu tamo na cesti mi je ostalo srce na vrucem asfaltu. Перевод текста песни srce na cesti исполнителя jura stublic: 0 ratings0% found this document useful (0 votes).

Posting Komentar untuk "Srce Na Cesti Tekst"