Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Zet Cijene Karata Po Zonama

Zet Cijene Karata Po Zonama

Komercijalne periodične parkirne karte se odnose na sve fizičke i pravne osobe koje ne ostvaruju povlašteno pravo kao kod stanarskih ili radničkih povlaštenih karata. Na tom području također će se moći koristiti karte po cijeni od 4 kune za vožnju od 30 minuta, karte od 7 kuna za vožnju od 60 minuta, dok će za vožnje duljim relacijama i u drugoj zoni na raspolaganju biti karta za putovanje od 90 minuta po cijeni od 10 kuna.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

• ostale subvencionirane karte i druge karte. Listopada koštat će 10 kuna! Radimo na tome da nađemo optimalnu formu kako dva sata vožnje pretočiti u cijene da ne udarimo po džepu sugrađane.

Zet Polusatna Karta Page 4 Zet Zagreb Autobusi Org Forum
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=22513.45
Provjerite cijene karata koje se odnose na područja izvan grada zagreba! Detaljnije o zonama i tarifnim područjima. Zona i.1 zona i.2 zona ii.1 zona ii.2 zona ii.3 zona iii.

Ev kantona onerska karta zona a trom.

Cijena tjedne karte u prvoj zoni tako će biti 180 umjesto 200, mjesečna 720 umjesto 800, dok će godišnja parkirališna karta za istu zonu biti jeftinija gotovo tisuću kuna, umjesto 8800, stajat će 7920. A) i zona = 50 km b) ii zona = 25 km c) iii zona = 10 km. Napominjemo kako će prislanjanjem elektroničke kartice bez prethodnog odabira 60 minutne karte na zaslonu uređaja putnik kupiti uobičajenu kartu za jednu zonu po cijeni od 10 kuna', upozorava zet.

Trase autobusnih linija terminala dubrava. (o zonama i cijenama prijevoza): Karta i popis ulica po zonama.

Sto Kada Neispravni Aparati Ne Dopustaju Da Putnik Ponisti Svoju Kartu Poslovni Dnevnik
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.poslovni.hr/hrvatska/sto-kada-neispravni-aparati-ne-dopustaju-da-putnik-ponisti-svoju-kartu-336802
Prilagodivši po zonama cijene koje su prihvatljive za. 1) komercijalna karta za i. Cijena povratne karte iznad 50,00 kn umanjuje se za 25 %.

Zona i.1 zona i.2 zona ii.1 zona ii.2 zona ii.3 zona iii.

Najpovoljniji oblik plaćanja prijevozne usluge svakako je godišnja karta, bez obzira na vašu dob i korisnički status. Provjerite cijene karata koje se odnose na područja izvan grada zagreba! Cijena tjedne karte u prvoj zoni tako će biti 180 umjesto 200, mjesečna 720 umjesto 800, dok će godišnja parkirališna karta za istu zonu biti jeftinija gotovo tisuću kuna, umjesto 8800, stajat će 7920.

Cijene u ostalim garažama ostat će iste, ali promijenit će se one po zonama parkiranja u gradu. A) i zona = 50 km b) ii zona = 25 km c) iii zona = 10 km. Komercijalne periodične parkirne karte se odnose na sve fizičke i pravne osobe koje ne ostvaruju povlašteno pravo kao kod stanarskih ili radničkih povlaštenih karata.

Od Gorice Do Zagreba Za 14 Kuna Vg Danas
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.vgdanas.hr/grad/od-gorice-do-zagreba-za-14-kuna/
Za relaciju od stajališta odra do kolodvora velika gorica potrebna je priključna karta za prvu zonu (koju možete kupiti na blagajni kolodvora zagreb gk i velika gorica). Po u g ex skleroze p rimaoci privremena 'a van sara. Sedmična parking karta važi samo za zonu za koju je kupljena i važi 7 dana od trenutka kupovine (168 sati).

Ovdje možete preuzeti cjenik u pdf formatu:

Radimo na tome da nađemo optimalnu formu kako dva sata vožnje pretočiti u cijene da ne udarimo po džepu sugrađane. Zona i.1 zona i.2 zona ii.1 zona ii.2 zona ii.3 zona iii. Na povratne karte kupljene online ne obračunava se popust od 25 %.

Posting Komentar untuk "Zet Cijene Karata Po Zonama"